Kategorier

AXIS Partner

Søg

VivotekThere are no products in this category

Vivotek
Vivotek Inc. er specialist inden for netværkskameraer, IP-kameraer, videoservere, videomodtagere, NVR og IP-overvågning. Alle er effektive og pålidelige løsninger. Du kan nemt styre de tilsluttede kameraer via en webbrowser eller Vivotek overvågningssoftware. Vivotek har en komplet serie af kameraer fra simple entry level modeller til avancerede sikkerhedsløsninger, med forskellige modeller tilgængelige med 2 Megapixel opløsning.

Kameraets design er blevet meget omhyggeligt overvejet. De fleste Vivotek-modeller kan drives via Power-Over-Ethernet (PoE), men også en strømforsyning. Alle kameraer leveres med vægbeslag og monteringsmateriale. De fleste modeller er IP66-kvalificerede og er også udstyret med vandtætte RJ45-stik.

Mange Vivotek-modeller har en SD-kortspor, hvormed billeder kan gemmes lokalt på et SD-kort. At sende e-mails i tilfælde af alarm, ved aktivering af en digital indgang eller bevægelsesdetektering, er standard på alle modeller. Kameraerne er nemme at få adgang til via den indbyggede webserver, hvor levende billeder i MPEG4 kan optages på den lokale harddisk.

Der er ingen varer i denne kategori.

Nye varer

Ingen nye varer for tiden

Nyhedsbrev

AXIS Partner

Søg